maandag 30 mei 2011

Slotkamp Lake Livingston

Na een heel schooljaar hard werken leek het ons een goed idee om het jaar af te sluiten met een weekendje kamperen. Tussen 5 en 7 's middags druppelde iedereen het Lake Livingston Statepark binnen, waar we een aantal plaatsen gereserveerd hadden voor de nacht. Na het opzetten van een ieders tent kwamen we bij elkaar bij het meer, waar een lekkere frisse bries stond, die heel welkom was in dit warme weer. Samen genoten we van de mooie zonsondergang en lekkere gegrilde worstjes en spareribs.
Hoe prachtig wil je het hebben?



Er was tijd om lekker bij te kletsen, te eten en wat te zingen onder begeleiding van een gitaar. De kinderen vermaakten zich prima met elkaar: zaklantaarns, een bal en een hoge klim(uitzichts) toren zorgden voor voldoende vertier. Wat is er leuker dan van hele grote hoogte een bal naar beneden te gooien (en even later ook pakjes drinken, maar dat is een ander verhaal...:().
overheerlijk spare-ribje!

lekker lezen,.....

...... of vissen!



Tegen een uur of tien werden we door een parkwachter vriendelijk verzocht om op te ruimen en plaats te maken voor "quiet time". Het slapen in een tent met dit warme weer is niet echt een pretje, maar we lieten ons niet kennen. Een enkeling had zelfs een ventilatortje zoemen gedurende de nacht...
's Morgens waren de meesten onder ons weer vroeg uit de veren om samen te genieten van een ontbijt met verse koffie, gebakken bacon en een gekookt eitje. Lekker, hoor! Bedankt Merel, voor het verzorgen hiervan! Onder begeleiding van een vader gingen een aantal kinderen aan het meer vissen en sommigen bleven lekker lezen bij de tent.




Een ander groepje ging zwemmen in het meer totdat ze aan de kant een waterslang ontdekten en eigenlijk niemand meer durfde. Gelukkig bood het kleine zwembad met toezicht soelaas en hier werden dan ook de laatste uurtjes doorgebracht met elkaar om tot slot ieder zijns weegs te gaan en te gaan genieten van de rest van het vrije Memorial weekend. Het was een goede afsluiting van het jaar en een goed begin van de vakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten